Vragen?

+32 (0)14 32 60 60

info@fruitmarktcools.be

Boog header

Waarom kiezen voor Fruitmarkt Cools?

Met meer dan 30 winkels is er vast wel een Fruitmarkt Cools in uw buurt.

Fruitmarkt Cools biedt in zijn winkels enkel dagverse seizoensproducten aan die op dat ogenblik de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Wanneer bepaalde producten onvoldoende op de markt aanwezig zijn, en/of te duur zijn, worden deze niet in het assortiment opgenomen.

Er worden géén gesneden producten verkocht. In vele gevallen zijn voorgesneden producten van een bedenkelijke kwaliteit, en worden ze verkocht aan een zeer hoge prijs. Fruitmarkt Cools raadt zijn klanten aan in de winkel de keuze te maken van de producten van het seizoen en hiermee zelf zijn rauwkost & salades samen te stellen. Dit levert u een gigantisch kwaliteits- & versheidsvoordeel op voor een aanzienlijk lagere prijs!

Voor zakken vol fruit!
Waarom kiezen voor Fruitmarkt Cools?

Zelfbediening is niet toegestaan. Vele andere groenten- & fruitwinkels laten toe dat klanten lustig kunnen knijpen in & voelen aan de producten die ú daarna gaat kopen. Dit ondermijnt de kwaliteit van groenten & fruit en is niet aanvaardbaar vanuit het oogpunt van hygiëne.

Géén voorverpakte producten. Hierdoor is de tijd tussen oogsten en consumeren tot 48 uur korter! Uiteraard zijn de producten dan ook verser & gezonder. En bovendien véél goedkoper. Groenten & fruit kunnen ook niet beschadigd worden, wat wel eens voorvalt tijdens het verpakken.

Fruitmarkt Cools is door haar omvang een belangrijke speler op de markt, en door de familiale structuur zodanig georganiseerd dat alles bijzonder snel verloopt. producten die ’s morgens gekocht worden liggen ’s middags al in de winkels. Daarom wordt Fruitmarkt Cools dagelijks gekontakteerd door producenten die grote hoeveelheden (dagverse) producten aanbieden.

Bovendien beschikt Fruitmarkt Cools over de modernste technologie zodat vanuit onze hoofdzetel in Dessel alle veilingverrichtingen in heel de Benelux elke dag opnieuw worden opgevolgd. Resultaat is dat er altijd meerdere producten in de winkels zijn die dagvers en extreem goedkoop zijn.

Door het vermijden van overdreven luxe in de winkels kan de prijs/kwaliteitsverhouding op zijn scherpst gesteld worden. Dit volledig in overeenstemming met alle HACCP normen.

Fruitmarkt Cools biedt elke donderdag, vrijdag, zaterdag & maandag verse bloemen en planten aan. Onze filosofie wordt ook hier doorgetrokken. Wie bloemen en/of planten wil kopen, kan dit nergens interessanter doen!

Eerlijk & eenvoudig

Bediening in de winkel

Géén voorverpakte producten