Inschrijven nieuwsbrief


Waarom kiezen voor Fruitmarkt Cools?

 • Meer dan 30 winkels in uw buurt. - Ontdek ze hier!
       
 • Eerlijk & eenvoudig. Fruitmarkt Cools biedt in zijn winkels enkel dagverse seizoensprodukten aan die op dat ogenblik de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Wanneer bepaalde produkten onvoldoende op de markt aanwezig zijn, en/of te duur zijn, worden deze niet in het assortiment opgenomen. 

  Er worden géén gesneden produkten verkocht. In vele gevallen zijn voorgesneden produkten van een bedenkelijke kwaliteit, en worden ze verkocht aan een zeer hoge prijs. Fruitmarkt Cools raadt zijn klanten aan in de winkel de keuze te maken van de produkten van het seizoen en hiermee zelf zijn rauwkost & salade’s samen te stellen. Dit levert u een gigantisch kwaliteits- & versheidsvoordeel op voor een aanzienlijk lagere prijs!
   


     

 • Bediening in de winkel. Zelfbediening is niet toegestaan. Vele andere groenten- & fruitwinkels laten toe dat klanten lustig kunnen knijpen in & voelen aan de produkten die ú daarna gaat kopen. Dit ondermijnt de kwaliteit van groenten & fruit en is niet aanvaardbaar vanuit het oogpunt van hygiëne.

 • Géén voorverpakte produkten. Hierdoor is de tijd tussen oogsten en consumeren tot 48 uur korter! Uiteraard zijn de produkten dan ook verser & gezonder. En bovendien véél goedkoper. Groenten & fruit kunnen ook niet beschadigd worden, wat wel eens voorvalt tijdens het verpakken.
   
 • Absolute toppromoties! Fruitmarkt Cools is door haar omvang een belangrijke speler op de markt, en door de familiale structuur, zodanig georganiseerd dat alles bijzonder snel verloopt. Produkten die ’s morgens gekocht worden liggen ’s middags al in de winkels.  Daarom wordt Fruitmarkt Cools dagelijks gekontakteerd door producenten die grote hoeveelheden (dagverse) produkten aanbieden. 

  Bovendien beschikt Fruitmarkt Cools over de modernste technologie zodat vanuit onze hoofdzetel in Dessel alle veilingverrichtingen in heel de Benelux elke dag opnieuw worden opgevolgd. Resultaat is dat er altijd meerdere produkten in de winkels zijn die dagvers en extreem goedkoop zijn.
   
 • Eenvoudige winkels. Door het vermijden van overdreven luxe in de winkels kan de prijs/kwaliteitsverhouding op zijn scherpst gesteld worden. Dit volledig in overeenstemming met alle HACCP normen.
   
 • Verse bloemen en planten. Fruitmarkt Cools biedt elke donderdag, vrijdag, zaterdag & maandag verse bloemen en planten aan. Onze filosofie wordt ook hier doorgetrokken. Wie bloemen en/of planten wil kopen, kan dit nergens interessanter doen!